Badminton Capelle aan den IJssel: mijn twee liefdes

Badminton Capelle aan den IJssel, een oude stad met een moderne inslag

Mensen die mij kennen weten dat ik van twee dingen al mijn hele leven totaal bezeten ben, in willekeurige volgorde zijn dat: Badminton Capelle aan den IJssel. Laten we beginnen bij die mooie stad. Ik ben er niet geboren, ik werd geboren in Den Haag, maar op mijn elfde verhuisden mijn ouders naar de plaats. Waar ik in Den Haag een schuw jongetje was bloeide ik in het mooie plaatsje aan de IJssel helemaal op. De mensen waren aardig en ik kon overal zoveel spelen als ik wilde. Het is ook in die tijd dat mijn andere hobby zich begon te ontwikkelen: ik begon te badmintonnen. Eerst op amateur-niveau maar later deed ik mee met de Nederlandse top. We zijn nu vele jaren verder maar ik sport nog steeds en ik woon nog steeds in dezelfde stad, ik voed er nu zelfs mijn twee eigen kinderen op! Badminton Capelle aan den IJssel, het zijn denk ik twee zaken die voor altijd bij me zullen blijven.