Genieten is het devies

Badminton. Een spel met twee rackets en een shuttle. Veel mensen zien het als het kleine zusje van tennis en vooral als een domme onderbreking in de sporthistorie. Ik vind het werkelijk werelds om mij te begeven in deze wereld. En wat ook nog leuk is, is dat er nu zelfs badminton voor 50-plussers is. Eigenlijk is het natuurlijk te gek, dat dit nieuws is, want sport zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Badminton. Genieten is het devies.

Natuurlijk weet ik ook wel, dat ik op deze blog meer informatie zou spuien over de sport en sporten in het algemeen, maar ik vind dat ik het ook eens moet hebben over het geld en de subsidie voor de sport. Daaraan gekoppeld ook de betekenis van de sport. Het is namelijk belangrijk dat vanuit de samenleving een geluid komt om meer te gaan sporten. Daar hoort geld bij. Geld lenen is belangrijk, maar ik vind dat aan de ander kant bijzaak. Vooral genieten is het devies. En genieten doe ik zeker. Want badminton is een fantastisch spel met twee rackets en een shuttle. Genieten geblazen.