In vorm blijven buiten het seizoen

Dus je werkt het hele seizoen hard om in vorm te blijven. Je speelt al je partijen voor 200% en je gaat naar alle trainingen, hartstikke goed. Nu is het seizoen echter klaar en wat moet je dan? Er is geen training meer bij de club dus moet je dan maar thuis op de bank gaan zitten? Natuurlijk niet, er zijn zat leuke manieren om ook buiten het seizoen in vorm te blijven.

Om te beginnen kun je natuurlijk gaan hardlopen. Dat is een hele goede manier om je conditie op pijl te houden en tevens ontzettend leuk. Mp3 speler in je oren en wat lekkere hardloop nummers en daar ga je. Let wel op met verkeer want dat hoor je natuurlijk niet zo makkelijk met je oordopjes in.

Als je het nou te koud vindt buiten kun je natuurlijk ook naar de sportschool gaan. In tegenstelling tot hardlopen kun je dan namelijk ook je slagkracht verbeteren met gewichtstraining. Vraag daar aan een trainer welke oefeningen je het beste kunt doen om je badmintonspel te verbeteren, ze hebben vast goede tips voor je.

Tot slot kun je natuurlijk ook de fiets pakken en er lekker op uitgaan. Dit is beregoed voor je conditie en je ziet ook nog eens wat nieuws. Ga samen met je vrienden en maak er een sociale activiteit van. Succes en tot volgend seizoen!

hardlopen, badminton, seizoen